kväll!

Hejsan hoppsan! ;) vi kom hem från stallet för någon timme eller två timmar. Vi har bara suttit och chillat vid datorn o så. I stallet var det möte i 25 min typ sen så borstade Elin Grinde och jag pussade o myste med miami. Just nu ligger jag på golvet med Elins söta hund Troja jämte mej, här kommer lite bilder som blev lite random tagna bara :
Godnatt får de bli. vi hörs nog inte mer ikväll!

jadu..

hej! hiihih skäms lite .. har typ inte bloggat på 2 veckor.. Jag äger verkligen. HOST. Nä men denna vecka ska jag sova hos elin o då kommer de bli super bra uppdatering! lovar :)  Eric saade vann igår! så super glad. Han äger verkligen, o så sjukt snygg!
Så enormt snygg ;)
lite bilder från helger för ngn vecka sen :
Sötnosen pix, mitt ben och elins blåa jacka ;)
kärlek !
underbara ponny!'
Nehe nu ska jag packa :)
vid 20 över 2 åker vi mot stallet bloggar ikväll när jag kommer hem till elin.
puss!

suger ..

Hej.. suger på att blogga. pinsamt att jag glömde kamran i lördags... Söndags hade jag ingen lust. Har igentligen inget att skylla på. Det är de som är så sjukt. Jag borde ha 100000 saker o göra men eftersom jag inte gör dom så borde jag ha en jävla massa tid till bloggen.. Ush jag är verkligen skoltrött.. Tror jag ska spy snart. Skiter verkligen i allt. Läxor. Seriöst förra tyska förhöret hade jag typ 5 rätt av 25. 20 fel. Pinsamt. Vad är det som har hänt? Jag orkar verkligen inte med bajsskolan. Ush. bara 8 dar kvar sen prao :D Ända positiva med skolan var att jag hade alla rätt på so provet. So läraren är så himla skön så han skrev "världsklass" på provet bara för att vi hade kartan över europa.  Ska leta reda på några gamla bilder. tar med mej kamran till skolan imon så de blir nog lite bilder både där och i stallet !
om du anar vad jag saknar dej varenda jävla dag. </3

RSS 2.0